Over FMT Sport

Sport voor iedereen

Daar gelooft FMT Sport in. En daarom hebben we lessen voor jongeren en senioren, voor beginners en professionals, voor mensen die aan hun conditie willen werken en voor mensen die wat kilo’s kwijt willen, voor mensen die zich in het zweet willen werken en voor mensen die vooral willen ontspannen. In twee dorpen, in Oenkerk en Veenwouden en in mooie, moderne accommodaties.

Ons verhaal

Maarten en Esther begonnen inmiddels alweer heel wat jaren geleden FMT Budo in Oenkerk. Zij begonnen met Judo- en Jiu Jitsu-lessen, maar al snel groeide de klantenkring en daarmee ook het aanbod. In 2014 was het tijd voor uitbreiding. Er werd een stuk bijgebouwd zodat er ook ruimte voor fitness was. FMT Budo werd omgedoopt tot FMT Sport.

In april 2016 nam FMT Sport een sportschool in Veenwouden over. Een goede sportschool met bijna twintig jaar ervaring in groepslessen, spinning en vrije fitness. De accommodatie werd aangepakt, er kwam nieuwe apparatuur en een veelzijdig lesaanbod. Op beide locaties is nu groepsfitness mogelijk dankzij de Syngry. Ook personal training, een samenwerking met fysiotherapeuten en vrije fitness behoren tot de mogelijkheden.

Op deze website ontdekt u de mogelijkheden en het aanbod. Neem gerust een kijkje of kom langs! Onze instructeurs staan voor u klaar. Aandacht voor sporters vinden wij namelijk erg belangrijk. Daarom zijn er altijd voldoende instructeurs aanwezig om vragen aan te stellen, persoonlijke trainingsschema’s te maken en u te helpen of te begeleiden.

Graag tot gauw!

Fitness 2.0: intensieve begeleiding om jouw doelen te behalen

Stel al je vragen over gezond eten en diëten aan onze voedingsconsulent

Betrouwbaar advies op gebied van metingen

Kwalitatief goede groepslessen onder begeleiding van professionals